Forums

cannot allocate .image in SDRAM (page 0)

Started by fsc10174 April 21, 2004
Hi all,

Can anyone tell me how can I solve this:

TMS320C6x COFF Linker Version 4.00
Copyright (c) 1996-2000 Texas Instruments Incorporated
>> cannot allocate .image in SDRAM (page 0)
>> errors in input - img_proc.out not built
Build Complete,
2 Errors, 7 Warnings.

Thanks in advance,
BR
Francisco Cohen



Hello Francisco,
 
You may have a mismatch between your actual image size and the space that you are reserving for it.
 
Do you have a special section called '.image' in your linker command file??  Check the size of it vs. the size needed by your program - you will likely find that it is too small.
 
mikedunn

fsc10174 <f...@netcabo.pt> wrote:
Hi all,

Can anyone tell me how can I solve this:

TMS320C6x COFF Linker Version 4.00
Copyright (c) 1996-2000 Texas Instruments Incorporated
>> cannot allocate .image in SDRAM (page 0)
>> errors in input - img_proc.out not built
Build Complete,
2 Errors, 7 Warnings.

Thanks in advance,
BR
Francisco Cohen

_____________________________________
Note: If you do a simple "reply" with your email client, only the author of this message will receive your answer. You need to do a "reply all" if you want your answer to be distributed to the entire group.

_____________________________________
About this discussion group:

To Join: Send an email to c...@yahoogroups.com

To Post: Send an email to c...@yahoogroups.com

To Leave: Send an email to c...@yahoogroups.com

Archives: http://www.yahoogroups.com/group/c6x

Other Groups: http://www.dsprelated.com

Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
http://groups.yahoo.com/group/c6x/

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
c...@yahoogroups.com

<*>