Forums

audio and video driver on dm642

Started by Unknown August 4, 2004
I have big problem with my app. I'm using dm642 evm (Texas Instruments), and
I need to use both video and audio input (in rf5 environment)
 , but I can't make them work together.
I've added dio codec driver for aic23 audio codec and gio video(fvid
interface) driver in dsp/bios module
(i've used .cdb file from rf5 audio example and modyfied it to match my
needs) but when i'm trying to run my app it fails
 on fvid_alloc command, or if i comment it on one of scom_open's coommands .
When i'm using .cdb from rf5 motion detection example then sio_create from
audio codec faileds to run.
Could you give me some advice what should i do ,or better send some example
code with both audio and video codec drivers


There's a lot of pin muxing on the DM642.  The McBSP is muxed with one of
the video ports so make sure you're not trying to use both simultaneously.

Brad

"Krzysztof Ga&#2013266099;&#2013265930;cki" <krzysgal@poczta.onet.pl> wrote in message
news:ceriug$9f3$1@atlantis.news.tpi.pl...
> I have big problem with my app. I'm using dm642 evm (Texas Instruments),
and
> I need to use both video and audio input (in rf5 environment) > , but I can't make them work together. > I've added dio codec driver for aic23 audio codec and gio video(fvid > interface) driver in dsp/bios module > (i've used .cdb file from rf5 audio example and modyfied it to match my > needs) but when i'm trying to run my app it fails > on fvid_alloc command, or if i comment it on one of scom_open's coommands
.
> When i'm using .cdb from rf5 motion detection example then sio_create from > audio codec faileds to run. > Could you give me some advice what should i do ,or better send some
example
> code with both audio and video codec drivers > >