Forums

problems with TMS320C6713

Started by widy...@students.ee.itb.ac.id March 29, 2006
Hi all...I'm anggoro from Indonesia...

My DSK 6713 doesn't work properly.. I have tried using
program from interfacing DSK 6713 with DAC 8534 (SLLA192)..I have testing from external peripheral interface pin 33,35,36(SCLK1,FSX1,DX) but signal doesn't appeared...

I have been using 56-K interface as interface for signal to DAC or ADC and in the 56k Interface, pin 75 from DSK (DC-Detect) have been grounded by default from 56-K interface.

Actualy I have been using DSK 6713 connect to 56-K interface then connect to DAC 8534, (like in slaa192) and it was working before the DAC is broke because I was wrong connect the power to DAC.

When I use another DAC, there is no signal in output DAC, I tried to chek in input DAC, output 56-k, and in DSK pin 33,35,36 (SCLK1,FSX1,DX) but signal doesn't appeared.

Is my DSK is broken? but when I tested with diagnostics utility the DSK is
pass all the test. So whats wrong with my DSK?

Thank you a lot
Hi,

I killed two 6713 when I conected a GPIO pin to 5V instead of 3.3V. The
core still worked on these ICs, but the pins where broken.

HTH Gustl
w...@students.ee.itb.ac.id schrieb:
> Hi all...I'm anggoro from Indonesia...
>
> My DSK 6713 doesn't work properly.. I have tried using program from
> interfacing DSK 6713 with DAC 8534 (SLLA192)..I have testing from
> external peripheral interface pin 33,35,36(SCLK1,FSX1,DX) but signal
> doesn't appeared...
>
> I have been using 56-K interface as interface for signal to DAC or
> ADC and in the 56k Interface, pin 75 from DSK (DC-Detect) have been
> grounded by default from 56-K interface.
>
> Actualy I have been using DSK 6713 connect to 56-K interface then
> connect to DAC 8534, (like in slaa192) and it was working before the
> DAC is broke because I was wrong connect the power to DAC.
>
> When I use another DAC, there is no signal in output DAC, I tried to
> chek in input DAC, output 56-k, and in DSK pin 33,35,36
> (SCLK1,FSX1,DX) but signal doesn't appeared.
>
> Is my DSK is broken? but when I tested with diagnostics utility the
> DSK is pass all the test. So whats wrong with my DSK?
>
> Thank you a lot
>