Forums

Re: [code-comp] Linking Errors

Started by "H.264encoderondm642" January 17, 2007
Thank You sir for your valuable suggestions.
I finally resolved this error and code is running correctly. Actually define directive was misplaced in main file by me.
But can u please tell me is there any option to pass command line arguments to simulator.
Regards,
Nilesh

Jeff Brower wrote: Nilesh-

> I am doing my curriculum project this year in TI TMS320C6713 DSP. I am
> implementing decoder for H.264 standard on this DSP. I am using CCS 3.2.
> When I build my openly available source code which i have already tested
> on VC++ and after due modifications for TI platform compatibility, i am
> getting following linking errors.

One suggestion I can add to my previous comments is to use v3.1 CCS for 6713, not
v3.2. 3.2 is for 64x+ core devices (C6455, TCI6482, etc). My understanding is that
you should have both v3.1 and v3.2 CDs in your DSK box.

-Jeff
> [Linking...] "C:\CCStudio_v3.1\C6000\cgtools\bin\cl6x" -@"Debug.lkf"
>

>
> undefined first referenced
> symbol in file
> --------- ----------------
> _imgUV D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\b_frame.obj
> _imgY_pf D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\b_frame.obj
> _imgUV_prev D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\b_frame.obj
> _imgY_prev D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\b_frame.obj
> _nextP_tr D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\b_frame.obj
> _imgUV_pf D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\b_frame.obj
> _mcef D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\b_frame.obj
> _refFrArr D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\b_frame.obj
> _imgY D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\b_frame.obj
> _errortext D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\biaridecod.obj
> _p_trace D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\cabac.obj
> _nal_startcode_follows D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\filehandle.obj
> _mref D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\image.obj
> _imgY_ref D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\image.obj
> _P_interval D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\image.obj
> _ftime D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\image.obj
> _prevP_tr D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\image.obj
> _tot_time D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\image.obj
> _frame_no D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\image.obj
> _p_ref D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\image.obj
> _p_out D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\image.obj
> _Bframe_ctr D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\image.obj
> _imgUV_ref D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\image.obj
> _imgUV_tmp D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\ldecod.obj
> _imgY_tmp D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\ldecod.obj
> _fb D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\mbuffer.obj
> _alloca D:\a_nilesh\code comp sudio Projects\Decoder Projects\16 Jan\Debug\rtp.obj
> >> error: symbol referencing errors - './Debug/TryDec.out' not built
>
> >> Compilation failure
>
> Build Complete,
> 2 Errors, 4 Warnings, 0 Remarks.
>
> My .bss section has length of 0. I don't know why it has. Also my all undefined symbols are defined in global.h file and it is included in each file where errors are been repoted. Also in asm files generated these symbols are defined but not as global.
> Kindly Help me...
> Regards,
>
> Nilesh