Forums

A link problem of c6713 to ccs

Started by sunn...@126.com June 5, 2006
After I have setup the ccs in the condition of c671x  XDS510 Emulator
and want to enter into the enviroment  of  ccs , but it failed .It give
me the error message as follows :

Can't Initialize Target CPU:
Error 0x80000200/-1031
Fatal Error during : 0CS,
Device Driver: Problem with Emulation Controler.
It Recommended to RESET  Emulator.This will disconnect each target from
the emulator. The targets should then be power cycled or hard reset
followed by emureset and reconnect to each target.
I don't know what it means and where the problem is. Hope you can help
me .Thank you in advance.

sunnyzitong@126.com wrote:
> After I have setup the ccs in the condition of c671x XDS510 Emulator > and want to enter into the enviroment of ccs , but it failed .It give > me the error message as follows : > > Can't Initialize Target CPU: > Error 0x80000200/-1031 > Fatal Error during : 0CS, > Device Driver: Problem with Emulation Controler. > It Recommended to RESET Emulator.This will disconnect each target from > the emulator. The targets should then be power cycled or hard reset > followed by emureset and reconnect to each target. > I don't know what it means and where the problem is. Hope you can help > me .Thank you in advance.
CCS wasn't able to communicate with your CPU via the emulator. Are you sure you have the most updated drivers (see TI's website and your emulator vendor's website)? Is everything hooked up properly (e.g., can you communicate with it via a different emulator?)? Cheers! --M
On 5 Jun 2006 02:37:08 -0700, "sunnyzitong@126.com"
<sunnyzitong@126.com> wrote in comp.dsp:

> After I have setup the ccs in the condition of c671x XDS510 Emulator > and want to enter into the enviroment of ccs , but it failed .It give > me the error message as follows : > > Can't Initialize Target CPU: > Error 0x80000200/-1031 > Fatal Error during : 0CS, > Device Driver: Problem with Emulation Controler. > It Recommended to RESET Emulator.This will disconnect each target from > the emulator. The targets should then be power cycled or hard reset > followed by emureset and reconnect to each target. > I don't know what it means and where the problem is. Hope you can help > me .Thank you in advance.
Is your target board powered up? You must have power before CCS can communicate with the DSP using the JTAG. Did you put 5 volts or 3.3 volts on the Vcc pin of the JTAG header? If you only have 3.3 volts there, the JTAG debugger can use it to tell that the board is powered up, but you can't power the debugger with it. If you have 3.3 volts on the JTAG connecter Vcc pin, you must plug external power supply into the JTAG debugger. -- Jack Klein Home: http://JK-Technology.Com FAQs for comp.lang.c http://c-faq.com/ comp.lang.c++ http://www.parashift.com/c++-faq-lite/ alt.comp.lang.learn.c-c++ http://www.contrib.andrew.cmu.edu/~ajo/docs/FAQ-acllc.html