Forums

I can't link ccs with my c6713 board by JTAG

Started by sunn...@126.com June 8, 2006
After I have setup the ccs in the condition of c671x  XDS510 Emulator
and want to enter into the enviroment  of  ccs , but it failed .It give

me the error message as follows :

Can't Initialize Target CPU:
Error 0x80000200/-1031
Fatal Error during : 0CS,
Device Driver: Problem with Emulation Controler.
It Recommended to RESET  Emulator.This will disconnect each target from

the emulator. The targets should then be power cycled or hard reset
followed by emureset and reconnect to each target.
I don't know what it means and where the problem is. Hope you can help
me .Thank you in advance.

I have checked  the problems as someone pointed,such as the power
supply,but it still couldn't work.Do you have any ideas ?Please help
me,thank you in advance!

Have you configured the CCS so that the expected device is c6713 ?
check the installation guide again ?

sunnyzitong@126.com wrote:

> After I have setup the ccs in the condition of c671x XDS510 Emulator > and want to enter into the enviroment of ccs , but it failed .It give > > me the error message as follows : > > Can't Initialize Target CPU: > Error 0x80000200/-1031 > Fatal Error during : 0CS, > Device Driver: Problem with Emulation Controler. > It Recommended to RESET Emulator.This will disconnect each target from > > the emulator. The targets should then be power cycled or hard reset > followed by emureset and reconnect to each target. > I don't know what it means and where the problem is. Hope you can help > me .Thank you in advance. > > I have checked the problems as someone pointed,such as the power > supply,but it still couldn't work.Do you have any ideas ?Please help > me,thank you in advance!