a problem about TS101

Started by January 13, 2008
I have a problem about TS101 ,can somebody help  me?Thank you
The JTAG can scaned succesfully ,but there was a error happened when I
uesed JTAG to do simulation ,that is 'An EMUIR scan was attempted ,but
the dsp is not ready to accept instruction via JTAG'. I don't kown
what's wrong with it.
duke_winner@163.com wrote:
> I have a problem about TS101 ,can somebody help me?Thank you > The JTAG can scaned succesfully ,but there was a error happened when I > uesed JTAG to do simulation ,that is 'An EMUIR scan was attempted ,but > the dsp is not ready to accept instruction via JTAG'. I don't kown > what's wrong with it.
I've had this a few times using a JTAG port on a TS101 cluster. The crux of it was that the ICE and/or the TS101 board were not in a state suitable for a JTAG session. I had to power down everything, and ensure that I powered up again in the right order, and that the TS101 cluster was in a suitable reset state to start a JTAG session. 'Chops
On 1��13��,
����7ʱ43��,
moschops <mosc...@madasafish.com> wrote:
> duke_win...@163.com wrote: > > I have a problem about TS101 ,can somebody help me?Thank you > > The JTAG can scaned succesfully ,but there was a error happened when I > > uesed JTAG to do simulation ,that is 'An EMUIR scan was attempted ,but > > the dsp is not ready to accept instruction via JTAG'. I don't kown > > what's wrong with it. > > I've had this a few times using a JTAG port on a TS101 cluster. The crux > of it was that the ICE and/or the TS101 board were not in a state > suitable for a JTAG session. > > I had to power down everything, and ensure that I powered up again in > the right order, and that the TS101 cluster was in a suitable reset > state to start a JTAG session. > > 'Chops
Thank you for your help! but what's your means about 'power down everything,powered up again in the right order',how can I get a right order? Is your mean the sequence of power 1.2V and 3.3V ? or else?
duke_winner@163.com wrote:

> > Thank you for your help! > but what's your means about 'power down everything,powered up again in > the right order',how can I get a right order? > Is your mean the sequence of power 1.2V and 3.3V ? or else?
Unfortunately, the right order depends on exactly what you're connected to. I find that powering up the TS101 first, then the PC, and then the ICE, solved my problems. Also, I found that it was more likely to work if, after configuring my session in VDSP, I did not carry out any testsin the configurator but instead went straight to opening the session. 'Chops
 moschops <mosc...@madasafish.com> wrote:
> Unfortunately, the right order depends on exactly what you're connected > to. I find that powering up the TS101 first, then the PC, and then the > ICE, solved my problems. > > Also, I found that it was more likely to work if, after configuring my > session in VDSP, I did not carry out any testsin the configurator but > instead went straight to opening the session. > > 'Chops
Thank you very much.I'll try it with your method.Hope it can be useful. Is your meaning is that if JTAG configuretor tests successfully ,there is no trouble with TS101 itself.
> Thank you very much.I'll try it with your method.Hope it can be > useful. > Is your meaning is that if JTAG configuretor tests > successfully ,there > is no trouble with TS101 itself.
I mean that running tests can sometimes turn it from working to not working.