Forums

Code Composer Studio - Load Failed

Started by Rosco Coltrane May 23, 2005
When trying to load the program (in Microprocessor mode) I got the
following message "Load Failed. A section of your program fails into
a memory region that is not writable. Check your linker configuration
and/or memory map." 
I've changed nothing, my code is the same as before and it has been
working fine until now. 
Can someone help me ?

Hardware : eZdsp LF2407A 
Software : C2xx code composer studio 

Sorry for my english 
Thanks

I have the same error message with the tutorials included with 
Code Composer Studio.
Maybe it's an hardware issue ?

HELP PLEASE

>I've changed nothing,
You have changed nothing from what?
>my code is the same as before
Define *before* what code? who wrote it? for which platform?
>and it has been >working fine until now.
Who checked it?
>Can someone help me ?
I would like to help you but am not sure if you will understand what I would say.You need to probably read one tutorial or manual completely. --Bhooshan This message was sent using the Comp.DSP web interface on www.DSPRelated.com
Hello bhooshaniyer, 

I've solved the problem, it was the .gel file for a reason I don't
understand (because it has been working before with the same file). 

Regards

>Hello bhooshaniyer, > >I've solved the problem, it was the .gel file for a reason I don't >understand (because it has been working before with the same file). > >Regards >
Thats good.Iam glad that you cud through the problem but beware of the magic wand.Problems dont dissapear out of good will. My sincere advice to you is: Understand how to program an embedded system and how does the tool chain work.You could possibly take the help of the Embedded Systems Book by David.E.Simon. --Bhooshan This message was sent using the Comp.DSP web interface on www.DSPRelated.com