Forums

HPI loading of a DSP/BIOS application

Started by darrenpowierski October 27, 2003

I am trying something similar. I can compile and run a program
under CCS correctly. Taking the same .out file and loading
via HPI does not work. I have included the HWI reset vector.
I perform a DSPINT via HPI. It seems it is something due
to using the .cmd file generated by DSP/BIOS cdb file.
I can load .out file and run a simple program correctly after
using a .cmd that I generate and using no DSP/BIOS.

If you can help this would be great.

Thanks

Darren





Hi Darren,

I guess you have to run the hex6x (commandline) tool
to convert your OUT (COFF format) to a BINARY file...

Regards,

Anton

Quoting darrenpowierski <>:

>
> I am trying something similar. I can compile and run a program
> under CCS correctly. Taking the same .out file and loading
> via HPI does not work. I have included the HWI reset vector.
> I perform a DSPINT via HPI. It seems it is something due
> to using the .cmd file generated by DSP/BIOS cdb file.
> I can load .out file and run a simple program correctly after
> using a .cmd that I generate and using no DSP/BIOS.
>
> If you can help this would be great.
>
> Thanks
>
> Darren >
>
> _____________________________________
> Note: If you do a simple "reply" with your email client, only the author
> of this message will receive your answer. You need to do a "reply all"
> if you want your answer to be distributed to the entire group.
>
> _____________________________________
> About this discussion group:
>
> To Join: Send an email to
>
> To Post: Send an email to
>
> To Leave: Send an email to
>
> Archives: http://www.yahoogroups.com/group/c6x
>
> Other Groups: http://www.dsprelated.com > ">http://docs.yahoo.com/info/terms/ >